Sz

Számoljuk fel együtt a pszichológiai gátakat, amik az énmárkád útjában állnak.

Énmárka 2023: 12 hetes vállalkozói tréning

Jelentkezés lezárva

Technikailag már mindent megtanultál arról, hogyan lehetne sikeres a vállalkozásod és az énmárkád, azonban…

nem mersz újítani, mert bizonytalan a gazdasági helyzet?

tartasz a negatív kommentektől és véleményektől?

nem tartod magad elég jó szakembernek, és félsz, hogy hibázni fogsz?

Ezek mögött olyan pszichológiai gátak állnak, melyeket
nem fogsz leküzdeni egy újabb marketing vagy értékesítési képzés során!

Csatlakozz a vállalkozóknak szóló online önismereti tréningemhez, és segítek leküzdeni azokat a pszichológiai gátakat, melyekkel a saját sikered szabotálod!

Az énmárka gyilkosa az önismeret hiánya

Néhány évvel ezelőtt ott tartottam, ahol most te. Stabil bevételre és kellemes ügyfélkörre vágytam, ezért úgy döntöttem, bővítem vállalkozói ismereteimet. Minél több oldalról vizsgáltam meg a vállalkozói létet, annál több kérdés merült fel bennem, és néha el is bizonytalanodtam.

Ilyenkor meg-megálltam, és megvizsgáltam, mi okozza a félelmeimet. Klinikai szakpszichológus lévén szerencsére hatalmas eszköztár állt a rendelkezésemre az önismeretem elmélyítésére ezen a téren is. Ennek a módszeres munkának köszönhetően a félelmeimet át tudtam fordítani erőforrássá, aminek köszönhetően ma már sikeres énmárkám van.

Az imposztor szindróma csorbíthatatlan kezelése

Azt gondolod, hogy mások rossz szemmel nézik majd, ha megmutatod magad a kamerák előtt?

Úgy érzed, nem vagy elég jó, és mindenki előtt leégsz majd?

Elárulok egy titkot: habár ezek a félelmek valósnak tűnnek a számodra, mégis a többsége csak a fejedben létezik! Jó hír számodra, hogy van egy kiváló módszer a félelmek, és az imposztor-szindróma leküzdésére. Ez pedig a félelmek módszeres feltárása és elemzése, majd a saját belső dinamikád tudatos átalakítása.

Erre törekszünk ebben a 12 hetes tréningben!

Good bye, megfelelési kényszer! Légy végre önmagad!

Van, aki a kamerától fél, és nem meri megmutatni magát. Van, akinek nincs stratégiája, rendszere, és olyan is van, aki még nem ismeri a célközönségét. Bármi álljon is a háttérben a te esetedben, ezek miatt nem lesz olyan eredményes a tartalommarketinged, mint amire vágysz!

A tréning 12 hete alatt egyesével megvizsgáljuk a 11 leggyakoribb pszichológiai gátat, amivel szabotálhatod az énmárkád. A gyakorlatorientált tréning során kézzelfogható példákat mutatok be, és a tréning résztvevőjeként te is megoszthatod a csoporttal a saját érzéseidet, élményeidet az adott téma kapcsán. A korábbi résztvevők kimondottan hasznosnak találták a közös beszélgetéseket.

A témák alapos elemzése, a közös beszélgetések és a gyakorlatorientált feladatok segítségével a harmadik hónap végén magabiztosabban, motiváltabban és pozitívabb önképpel vághatsz bele az énmárkád fejlesztésébe!

N

Ne várd meg, hogy teljesen megutáld a vállalkozásod!

JELENTKEZZ MOST A TRÉNINGRE,
ÉS INDULJ EL A VÁLTOZÁS ÚTJÁN!

Jelentkezés lezárva

Neked való ez az önismereti tréning, ha…

már legalább 5 éve a szakmádban dolgozol, és ismered a célközönséged, vagy tudod, kihez szeretnél szólni

már ismered a marketing alapfogalmakat, és vannak
szakmai ismereteid
az énmárkáról is

szeretnéd kiaknázni az énmárkaépítés előnyeit, de nem szeretnél túl sokat megosztani magadból

már egy ideje próbálsz
énmárkát építeni
, de úgy
érzed, valami még mindig
nem stimmel

Ezeket a témákat fogjuk alaposan körbejárni
az énmárkaépítő önismereti tréning során

M

 1. Motiváció és kitartás: miért kezdted el?
 2. Reális önértékelés: középszerűség vs. perfekcionizmus, és a rettegett imposztor szindróma
 3. A reziliencia és stresszkezelés szükségessége a jó vállalkozáshoz
 4. Az önbizalom alkotóelemei
 5. Elménk börtönében: önkorlátozó hiedelmeink
 6. Mit fognak szólni a környezetedben, s mi van, ha nem támogatnak?
 7. Mihez kezdj a negatív visszajelzésekkel, kommentekkel, a kudarccal és a szégyenérzettel?
 8. Határtartás vállalkozóként: nemet mondás, határidők és fegyelem
 9. Mit csinálj, ha keres a média, vagy együttműködések jönnek?
 10. A magánélet megmutatása: kell vagy nem?
 11. Pénz, avagy mennyit ér a munkád?
 12. Önsegítő technikák és zárás

Hogyan zajlik a tréning?

Heti egyszer élőben, online Zoom meetingen találkozik a csoport, melyhez a hozzáférést emailben kapod meg. Itt mindenki hozzád hasonló, énmárkát építő vállalkozó!

A találkozókon meghallgathatod az előadásom az adott témáról, az előadás végén pedig kérdezhetsz is.

Minden témához kapsz egy feladatot, amit körülbelül egy óra alatt tudsz teljesíteni.

A tanfolyam tagjaival egy zárt Facebook csoportban tudsz kapcsolódni 12 héten keresztül.

A találkozókon kívül
e-mailben is kérdezhetsz
tőlem.

Minden találkozóról kapsz videófelvételt is, amit egy évig elérsz!

FONTOS IDŐPONTOK

Jelentkezési határidő a következő tréningre:

2022. 11. 14., éjfél

A következő tréning ekkor indul:

2022. 11. 21.

Ebben az időpontokban lesznek az élő előadások:

hétfőnként, 19:30-tól

Várhatóan ekkorra válsz magabiztos vállalkozóvá:

2023. 02. 13.

Nem probléma, ha hétfőnként nem tudsz ott lenni. A tréning nyugodt szívvel elvégezhető önálló feldolgozásban is, viszont mindenképpen tűzz ki egy fix időpontot magadnak amikor ezzel (és csak ezzel!) foglalkozol.
Jelentkezés lezárva

Olvasd el az előző csoport visszajelzéseit a tréningről!

Varga B. Emese

Az előadások nagyon jól vannak összeállítva, a témák egymásra épülnek és kiegészítik egymást. Különösen tetszett az, hogy Évi személyes példákkal is alátámasztotta bizonyos gondolatait és magyarázatait.

Számomra nagyon sokat jelent, hogy egy szuper támogató közösség alakult ki, és végre olyan emberek vesznek körül, akikkel hasonló csónakban evezünk. Észrevettem, hogy az utóbbi időben sokkal jobban bírom a kritikát, és azt is jobban ki tudom szűrni, mely megjegyzéseket kell valóban a szívemre vennem, s melyek azok amik nem feltétlen jó indulatúak.

Tóth-Tatai Lilla

Az év legjobb befektetése volt számomra ez a kurzus. Az utóbbi években felismertem, hogy hiába mindenféle időgazdálkodási-, marketing- vagy vállalkozásfejlesztési tanfolyam, könyv, ha az önismerettel nem foglalkozom.

Itt olyan strukturált keretek között foglalkoztunk a leggyakrabban felmerülő énmárkaépítési problémák lelki gyökerével, hogy hétről-hétre vált tisztábbá a kép és az út.

Lipcsei Zoltán

Nagyon szerettem, hogy a jól felépített előadások, a “házi feladatként” kapott gyakorlatok és az elhangzott hasznos gondolatok mennyi “aha” élményt okoztak. Ettől a kurzustól kaptam egy olyan általános keretrendszert, “csontvázat”, amire fel tudom építeni, be tudom helyettesíteni a saját dolgaim, és erős alapokra helyezve tudom elindítani a vállalkozásom.

Emellett egy olyan támogató közösségben jött mindez, ahol bátran fordulhatok bárkihez kérdéssel, mert releváns és segítőkész válaszokat fogok kapni!

Kovács Anita

Sok hasznos tippet és nagyon hasznos ismeretanyagot adott a kurzus a vállalkozói lét hátteréről. Kapaszkodókat, amikkel megtarthatom magam ebben a szerepben. Inspirált: új ötletekre. Cselekvésre, együttműködésre. Empátiára – saját magam és a társaim felé. Lehetőségeket, teret, hogy kipróbáljam magam. Hitet. Magamban és a többiekben. Új nézőpontokat. Barátokat, kapcsolatokat, “társakat” ehhez az új világhoz. Adott valami olyat, amit, úgy érzem, csak itt kaphattam meg, Évi által támogatva.

Garantáltan szemléletformáló!

Laurinyecz Barbara

Barabilla Design

Amiben már most érzem a változást a tanfolyam végén, hogy sokkal természetesebben mutatom meg magam a környezetemnek, önazonosan, ismerve és vállalva az értékeimet és a fejlődésre szoruló hiányosságaimat is. Kevésbé félek magamat adni és megmutatni, azzal a tudattal, hogy lesznek, akiknek nem én leszek a szimpatikus személy, ugyanakkor ezen keresztül tudok a legőszintébben kapcsolódni azokhoz is, akik velem szeretnének együttműködni a weboldaluk tervezésében.

M

Magamról

SZIA, KNAPEK ÉVA VAGYOK.

Klinikai szakpszichológusként 2 éve kezdtem énmárkaépítésbe, s azóta ennek minden előnyét élvezem.

MILYEN ELŐNYEI VANNAK?

Szinte zero budget-ből tudom megtölteni a workshopjaimat, mert az emberek velem szeretnének dolgozni. A magánéletemet nem teregetem ki, nem mutatok róla túl sokat, a kollégák támogatnak és végre anyagi biztonságban érzem magam.

De én is végigmentem azokon a félelmeken, amik most téged gyötörnek: vajon mit fognak gondolni, belekötnek-e a szemléletembe, ha nem értenek velem egyet a szakmabeliek, mit kezdek majd az esetleges negatív kommentekkel, s a szakmai kritikával?

Mindezeket már megtanultam kezelni. Nem ígérhetem, hogy veled nem fognak ilyenek történni, viszont tudni fogod, hogy mihez kezdj vele. Ebben tudok neked is segíteni!

H

Hol találkozhattál már velem?

HA MÁR ÉNMÁRKAÉPÍTÉS, JÓ EZT IS MEGMUTATNI, NEMDE?

Ha már énmárkaépítés, jó ezt is megmutatni, nemde? A képen látható csatornákon kívül több helyen is olvashattál velem készült interjút: a Nők Lapja Pszichológia című magazinban, a Secret Stories of Daalarna oldalon, a Joyban, valamint a Hajdú-bihari Naplóban. De hallgattál a szegedi Rádió 88-ban, valamint a dunaszerdahelyi rádióban is.

Mégis leginkább a 2 év alatt felépített Instagram oldalra vagyok büszke, ahol a következetes munkának köszönhetően ma már több, mint 66 ezer követő olvas nap, mint nap. Legnépszerűbb bejegyzésem az Instagramon 126 ezer emberhez jutott el, a TikTokon pedig 1,5 millió megtekintésnél jár az egyik videóm. Igen, jól láttad.

KÍVÁNCSI VAGY A TITKAIMRA?

Jelentkezés lezárva. Találkozunk a tréningen!

Büszkeséggel töltene el, ha a fenti médiumok logói a Te honlapodon is megjelennének?
Vajon melyik 7 betűs szó a titok kulcsa? 😉

B

Bónusz előadások

Az énmárkaépítés egy több összetevős folyamat, hiszen a saját szakmádon kívül még számos más téma is érintett. Hogy felturbózzuk a tréning hatását, nyolc, a szakmájában kimagasló szakemberrel beszélgettem arról, mire érdemes még odafigyelni az énmárkaépítés során.

Ezeket a felbecsülhetetlen értékű interjúkat most ajándékba megkapod a tréning mellé!

Tőlük én magam is sok hasznos dolgot tanultam:

Kónya Bea,
Pikrea

Kinek való az énmárkaépítés?

Bíró Orsolya,
invenQ Kft.

Hogyan kell delegálni, és miért érdemes megtanulni?

Langmár Zsuzsanna,
Langmár kommunikáció

Kommunikáció és PR: miért fontos erre is odafigyelni?

Gazdig Bence, Gazduig

Énmárkaépítés: a történetem, tanulságaim és nehézségeim

Buda Áron, PintGuru

Miért ne hagyd ki a Pinterestet a kommunikációdból?

Molnár Janka Sára

A TikTok marketingről

Bartha Anikó,
Bartha-Vittinger Kft.

A munkatárs kiválasztásról másképp, mint megszoktad

Varga Bertold,
Landing24

A kiválóan teljesítő Landing oldalak kritikus alapkövei

Ezt az oldal Bertold cége készítette.
Szerinted van mit tanulni tőle? 😉

K

Kezdhetjük? – Válassz:

Az alap tréning tartalma és ára

 • 12×60 perces Zoom találkozó, 12 héten át
 • Az előadások egy évig visszanézhető formában
 • 12 rád váró házi feladat
 • 12 hétig kérdezhetsz tőlem emailben, vagy az előadások végén

 • örökös zárt Facebook csoporttagság
  (már csak ezért is megérné)
 • 2 hét visszafizetési garancia

 • Bónusz: TOP #8 kedvenc szakértőm interjúja

Mindössze 80.000.- Ft

amely ÁFA-mentes.

Jelentkezés lezárva

Ezt kapod a VIP csoport tagjaként

 • 12×60 perces Zoom találkozó, 12 héten át
 • Az előadások egy évig visszanézhető formában
 • 12 rád váró házi feladat
 • 12 hétig kérdezhetsz tőlem emailben, vagy az előadások végén

 • örökös zárt Facebook csoporttagság
  (már csak ezért is megérné)
 • 2 hét visszafizetési garancia

 • Bónusz: TOP #8 kedvenc szakértőm interjúja

 • Exkluzív lehetőség, kizárólag a VIP csoport tagjainak: Válaszd ezt a csoportot, és a következő 1 év során 4×1 órában dolgozhatod fel az anyagokat egyéni konzultációk alkalmával.

Összesen 220.000.- Ft

amely ÁFA-mentes.

Jelentkezés lezárva

100% tartalom garancia.

Minden tartalmamra garanciát vállalok. Ha azonban a 2. alkalom végén is úgy érzed, hogy a program nem adott választ a kérdéseidre, akkor a teljes vételárat megtérítem.

A te eredményeidet azonban NEM tudom garantálni, az rajtad múlik. Ha nem csinálod meg a gyakorlatokat, nem nézed végig a videókat és nem dolgozol önmagadon, ne számíts változára.

GYIK

Talán ez Neked is megfordult már
a fejedben, ahogy görgettél lefelé:

Amikor már jó a pozicionálásod, s érted ennek a jelentőségét, majd megtalálod a saját hangod és egyediségedet, s ennek segítségével értékesíted a szolgáltatásaidat vagy termékeidet a célközönséged számára a saját arcoddal, személyiséged egy jól, tudatosan megválasztott részének(!) a megmutatásával. Azoknak mindenképpen való, akik például a területükön belül szakértői státuszt szeretnének kiépíteni, mert megértették, hogy így magasabb márkahűség érhető el, jobban szemléltethető a hitelesség, s könnyebb a bizalomépítés, a termékek, s a szolgáltatások értékesítése. Nem való ez sem mindenkinek, de legtöbbször a félelmek arról szólnak, hogy mások majd mit fognak szólni, akkor is, ha a felszínen a félelmek, visszatartó erők nem ezt súgják. Azt, hogy ez neked, a termékednek, szolgáltatásodnak való-e, kérlek, egy marketingtanácsadóval egyeztesd, a stratégia kialakítása meghaladja a tudásomat és a program, weboldal kereteit is.

Minden webinárt videóra rögzítek (azt a részt, mikor csak én beszélek), s ezeket elküldöm az összes olyan résztvevőnek, aki befizetett a programra, azoknak is, akik nem tudtak eljönni.

A webinár egy órát, a két webinár közötti feladatok pedig szintén átlagosan egy órát fognak igényelni. Lesz olyan hét, ahol kevesebbet, lesz olyan hét, ahol többet.

Egy évig tárolom és nézheted vissza a videókat. Miért? Mert ha semmi határidő nincs, mindketten tudjuk, mi fog történni a fel nem dolgozott anyaggal.

Részben óhatatlanul fogunk érinteni marketingkérdéseket, de ez kifejezetten nem marketingképzés, azt Wolf Gábortól és Kónya Beától tanuljatok!

Noha ez nem kifejezetten marketingkurzus, az ajándék szakértői interjúkból bőséggel kapsz marketingalapokat. Ehhez pedig tőlem önbizalmat, átgondolni való alappilléreket, és konkrét feladatokat kapsz a tudatos márkaépítéshez.

Természetesen ez a lehetőség mindenkinek adott, a törvény által kötelező lemondási feltételeket én is biztosítom, de kérlek, csak akkor jelentkezz, ha valóban motivált vagy dolgozni magadon és meg fogod nézni a videókat az elkövetkező 12 hónapban. Kérlek, magadnak és nekem is spórold meg a lemondással járó extra adminisztrációt és gondold át a döntésedet, hogy erre van-e szükséged, s beleteszed-e a munkát. Köszönöm!

E-mailben fogod megkapni a Zoom linkeket a webinarról, majd azt követően a feltöltött videókat is így küldöm el neked. A bónusz zárt Facebook csoport linkjét is megkapod e-mailben.

Egyelőre nincs betervezve a következő hasonló, máson lesz a fókusz a programot követően, így inkább most jelentkeznék. Egy évig visszanézhető lesz. De egyébként 2 órát vesz igénybe hetente a program körülbelül, ezt az időrablóinktól vissza tudjuk venni, ha fontos dolgunk van.

Ha nem találod itt a választ a kérdésedre a programmal kapcsolatban, akkor írj bátran az info@knapekeva.hu e-mailcímre!

Jelentkezés lezárva

Merj újítani.

Küzdd le negatív kommentektől és véleményektől való félelmed!
Tanuld meg kiváló szakemberként elfogadni magad!

KÜZDJÜK LE EGYÜTT A GÁTJAIDAT,
CSATLAKOZZ MOST A TRÉNINGEMHEZ!

ÉNMÁRKA 2023: Jelentkezés lezárva